Ritmuscsapatok Őszi Bajnoksága 2020

Figyelem!
Az aktuális vírus helyzet miatt az eredetileg 2020. november 28-29-re kiírt versenyt online formában fogjuk megtartani egy későbbi időpontban. Aki szeretne az online versenyre nevezni, az kérjük hogy nevezzen az oldalon található nevezési felületen keresztül! Fontos, hogy a nevezések mellé videót is kell küldeni, a videó feltöltési módjáról lentebb olvashattok. Aki csak videót küldött, de nem küldött nevezési lapot, annak a nevezése érvénytelen. Akik a novemberi versenyre már küldtek nevezési lapot, azok legyenek szívesek jelezzék, hogy kívánnak-e az online versenyen indulni, illetve amennyiben igen, akkor legyenek szívesek a videókat is elküldeni!

A feltöltendő videókról:
– Mindenképp fekvő videó legyen.
– Felbontás: 1920*1080.
– Kiterjesztése/formátuma: .MP4, .MOV, .MPG kell, hogy legyen.
Minden videó elnevezése a következőképpen nézzen ki:
kategória_besorolás_korosztály_felépítés_versenyző neve_tánciskola (Itt a versenyző neve alatt azt értem, hogy egyéni/duó/trió esetén kell csak a versenyzők nevét leírni; csapat, formáció esetén a csapat vagy formáció nevét kell leírni, nem a táncosokét.)
Besorolás: A-B-C
korosztály: 1-7. korcsoport, törpe, mini, manó, stb….
felépítés: egyéni, duó/trió, csapat, formáció
A videót fel lehet venni bármivel: telefonnal, tablettel, stb.

Ezen az oldalon keresztül kell elküldeni a videókat: https://www.myairbridge.com/en/#!/ Itt a Send files via link opciót kell kiválasztani. Ekkor megnyílik egy ablak, ahol a filet ki kell választani. Utána fel kell tölteni. A feltöltés akkor sikeres, ha kiírja az oldal, hogy 100 %. Akkor megjelenik egy link, és azt a linket kell elküldeni a demibalazs@gmail.com-ra. Fontos, hogy a fent leírtak alapján legyen elnevezve a fájl. A feltöltési linkkel együtt kérem küldjétek el a táncos teljes nevét, a koreo címét, a tánciskola nevét és a felkészítő nevét is a feliratozás miatt.

Vélemény, hozzászólás?