Ritmuscsapatok Winter Táncversenye – 2021. november 27-28. – Tájékoztató

Sziasztok!
Először is szeretném mindenkinek megköszönni a sok nevezést. Másodszor mindenkit szeretnék megnyugtatni mindent megteszünk annak érdekében, hogy a verseny a legbiztonságosabb körülmények közt tudjon lemenni minden versenyző és résztvevő számára. A forgatókönyvet kiküldtük, kérek mindenkit bármin szeretne változtatni pénteken 12:00-ig tegye meg!

Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet több produkció lemondását is fogja eredményezni; ezért kérek mindenkit azonnal tegye meg a lemondást még amennyire lehet ezt időben kérni.

Akik esetleg élőben nem tudnak a versenyen részt venni még sem, azoknak szeretnénk felajánlani az online versenyzés lehetőségét a továbbiakban.

Akik esetleges karantén miatt csak később tudnának videót beküldeni (miután a verseny már lement), azoknak versenyen kívül fel tudjuk ajánlani azt, hogy a zsűri lepontozza, kap pontszámot, tehát a kvalifikálás lehetősége nem vész el, illetve egy minősítést. Így azok is tudnak versenyezni akik készültek, de a vírus által okozott karantén miatt kiesnek a versenyzés lehetőségéből.
Kérem minden esetben előre jelezzék, ha ezt a lehetőséget kívánják választani.
Továbbiakban mindenkit tájékoztatnom kell a védettségi kártya minden nézőnek kötelező 18 év felett és a maszk használata csarnokban.
A versenyzőknek és edzőiknek a maszk használata a küzdőtéren nem kötelező, viszont a többi helyiségben ajánlott!
A versenyen több eredményhirdetés lesz, kevesebb kategória lesz egy napon, így kevesebben találkoznak a csarnokban egy időben. Mindenkit kérek a szabályok betartására, hogy a verseny gördülékenyen tudjon haladni és lemenni!
Köszönettel:
Ritmuscsapatok Team

Vélemény, hozzászólás?